درباره مجموعه

– درباره وب سایت گیتارستان :

با عرض خوش آمد به شما بازدید کننده گرامی، وب سایت گیتارستان با هدف آموزش های چند رسانه ای و عرضه محصولات مرتبط با گیتار و همچنین ارائه  نت و تبلچر برای گیتار، آکورد گیتار و نرم افزار های مرتبط به صورت رایگان راه اندازی شده است، شما می توانید توسط منو ها و دسته بندی های سایت به تمامی مطالب دسترسی داشته باشید.

– مقدمه ای بر جامع ترین نرم افزار آموزشی گیتار در ایران با نام گیتارستان :

آموزش گیتار گیتارستان[guitarestan.com]مجموعه ای که هم اکنون با عنوان گیتارستان در اختیار شما کاربر گرامی قرار گرفته است آموزش نوازندگی ساز گیتار در سبک پر طرفدار پاپ بوده همچنین برای بهبود آن با تحقیق و در نظر گرفتن نیاز و رفع مشکلات کاربران با تعبیه امکاناتی در گیتارستان به صورت دسترسی مستقیم همچون : دیکشنری و راهنمای آکورد ها + Note Table  و مترونم ، ضبط و پخش صدای کاربر، چاپ ترانه مورد نظر، نرم افزار شبیه ساز Tuner برای کوک کردن گیتار و . . .سعی بر آن شده تا همه نیاز های کاربران برطرف شده باشد و با ورود به گیتارستان همه آنها را به صورت دسته بندی شده و یکجا در اختیار داشته باشند.

این نرم افزار با ایجاد محیطی آسان و کاربری بالا استفاده کردن از آن را برای همه مخاطبانش لذت بخش می نماید.

– شیوه آموزش :

همانطور که ملاحضه خواهید کرد آموزش با استفاده از امکانات چند رسانه ای رایانه ای شامل : برنامه ها ،‌ تصاویر و ‌فیلم های آموزشی ، صداها ، و غیره بوده و سعی بر آن شده تا با معرفی متد جدیدی از آموزش ضمن تسریع در امر آموزش این امکان به کاربر داده شود تا بنا بر شرایط فردی خود مانند : استعدادهای شخصی ، سلیقه ها و علایق مختلف ، تواناییهای یادگیری  هر شخص ، و  همچنین با در نظر گرفتن  شرایط اجتماعی اشخاص مانند : برنامه ریزی دقیق تر و صرفه جویی در ‌زمان ، کاهش هزینه های اضافی و از این قبیل افراد بتوانند موفقیت در آموزش را برای خود تضمین کنند .  تمامی فاکتور های مذکور هر کدام به تنهایی مهم بوده و توجه به آنها در امر آموزش لازم می باشد ، به عنوان مثال :

 – استعدادهای شخصی :

ممکن است استعداد شما برای گیرایی مطالب آموزشی فراتر از نیم ساعت ، ۱ ساعت و یا هفته ای یک جلسه باشد !  نیازی به انتظار نیست تنها با چند کلیک می توانید درسهای جدید را فرا گیرید .

– سلیقه ها و علایق مختلف :

در این مجوعه آرشیوی از آکورد اهای پاپ ایرانی + بانکی کم نظیر با بیش از ۸۰۰ تبلچر در سبک های کلاسیک،فلامنکو،راک،جاز، بلوز و … از گیتاریست های مطرح جهان تنظیم و آماده اجرا کرده ایم .  فقط کافیست به بخش ترانه آکورد های نرم افزار بروید هر کدام را که می خواهید با هر حس و سلیقه ای که دارید انتخاب کرده ، ‌بنوازید ،‌ بخوانید و با استفاده از یک رکوردر کوچک و کاربردی آنها را ضبط ، کرده و از صدای خود لذت ببرید .

– برنامه ریزی دقیق تر و صرفه جویی در ‌زمان :

ساعت  و تعداد کلاسهای آموزشی خود را خودتان تنظیم کنید تا به همه کارهایتان برسید !‌ شاید آخر شب زمان بهتری باشد یا روز های تعطیل ،‌ شاید هم ظهر یا بعد از ظهر برای شما وقت مناسب تری باشد !‌ فرقی نمی کند همیشه استاد شما در رایانه شما آماده آموزش است.

– کاهش هزینه های اضافی :

یک استاد گوش به فرمان و رایانه ای همیشه در کنار شماست پس همیشه یک گام جلوتر هستید ! آیا استادی مطمئن و دلخواهتان در نزدیکیتان نمی شناسید ؟ یا شاید هم پس از ماندن در ترافیک ساعتی و صرف هزینه های ایاب و ذهاب و حمل و نقل ساز ، خود را به آموزشگاهی که می خواهید باید برسانید و یا شاید هم سازتان کوک نیست ؟!!  حتما دوست هم دارید پس از یادگیری بتوانید شعر و ترانه های هنرمندان محبوب خود را داشته باشید ، بنوازید و یا چند تای آنها را چاپ کنید و به دوستانتان هدیه دهید و یا وقت سفر با گیتارتان آنها  را  ببرید ، نمی دانیم تا چه حد موفق بوده ایم ! اما ما سعی کرده ایم تا شما با صرف کمترین هزینه ، یعنی یک بار خرید مجموعه  گیتارستان  همه موارد  فوق را  در اختیار داشته باشید .